Nieuwsbrief Van Abbemuseum van 22-12-2020

Online geopend ✨ B

- Please scroll down for the English version

Bezoek het museum online

 
Zb

Gratis virtuele tour Bodywork

Online gaat het Van Abbemuseum onverminderd door met het tonen van kunst die de verbeeldingskracht prikkelt. Bezoek nu de virtuele tour door de tentoonstelling Positions #6: Bodywork. Daarin geven de vijf kunstenaars in korte videofragmenten uitleg over hun intrigerende werk.
Start de virtuele tour
 
Victor sonna play

Videoportret Victor Sonna

“Kunst is een soort overlevingsmechanisme” zegt Victor Sonna. In dit videoportret van 5 minuten verteld hij over zijn ontwikkeling als kunstenaar en de totstandkoming van de tentoonstelling 1525. Met als bonus: een bezoek aan zijn atelier in Eindhoven.
 
Podcast play

Podcast The Making of Modern Art

De podcast Dat kan m’n kleine nichtje ook gaat over kunst en is er voor iedereen die het wil leren waarderen. Onlangs bezochten de makers de collectiepresentatie The Making of Modern Art. Een feestelijke finale van de serie. Tip:  Loop met de makers op in Google Street View.
Bekijk de video
 
Beluister de podcast
   

Tijd over?

 
Schermafbeelding om

Eindhoven Festival vanaf de bank

Bezoek vanuit huis het Eindhoven Festival. Met maar liefst 70 evenementen en acts op het gebied van theater, kunst, muziek, workshops en films — en dat allemaal voor maar €5. Tientallen culturele instellingen en performers uit Eindhoven doen mee, waaronder het Van Abbemuseum. Nog t/m 31 december.
Koop ticket
 
Csm Van Abbe Robot Still fe

Boek je time slot voor de Museumrobot

Verplaats je in real-time door het Van Abbemuseum met behulp van een op afstand bestuurbare robot. Dankzij deze robot kan iedereen die aan huis gebonden is het museum bezoeken. Reserveer nu zodat je in het nieuwe jaar verzekerd bent van een time slot (di-vr). Mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.
Boek nu
 

English version

 
NgKD

Free virtual tour Bodywork

Now that our doors are temporarily closed, we will continue to showcase art that stimulates our power of imagination. Visit the virtual tour of the exhibition Positions # 6: Bodywork. In it, the five artists explain their intriguing work in short video fragments.
Start the virtual tour
 
Victor sonna play

Video portrait of Victor Sonna

"Art is a kind of survival mechanism," says Victor Sonna. In this 5-minute video portrait, Sonna speaks about his artistic practice and how his exhibition 1525 came together. Bonus: a visit to his studio in Eindhoven.
 
Csm Van Abbe Robot Still fe

Book the Museum Robot

Move through the Van Abbemuseum in real time with the help of a remote-controlled robot. Make sure to book your time slot in the new year (Tue-Fri). Made possible by the BankGiro Loterij.
Watch the video
 
Book now
   
Afbeeldingen:
360gradenfotografie/Niek Brunninkhuis | My Daily Shot of Culture | Dat Kan mijn Kleine Nichtje Ook | 
Mals Media


Bezoek
vanabbemuseum.nl

Visit
vanabbemuseum.nl/en

Het van Abbemuseum wordt onder andere ondersteund door / is supported by:
Sponsoren en Partners