Nieuwsbrief Stedelijk museum van 15-04-2022

What's on tijdens Pasen & After Six Dwars door het Museum

Stedelijk Museum
After Six Dwars door het Museum – een vrijdagavond vol bijzondere programmering
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
 
Stedelijk Museum
 
Nieuwsbrief
 
Event — 22 april
After six dwars door het museum
FABULOUS FABRICS
Het weekend begint weer bij het Stedelijk! Vanaf vrijdag 22 april lanceren we ons nieuwe vrijdagavondprogramma After Six Dwars door het Museum, vol bijzondere programmering. Een experimentele avond met een drankje, muziek en dit keer als thema fabulous fabrics, geïnspireerd door Sheila Hicks. Met o.a. Eben Badu van The New Originals, kunstenaar Roua AlHalabi, cultuurjournaliste Yuki Kho, een kleurrijke performance van Darius Dolatyari-Dolatdoust en ook de Feministische Handwerk Partij geeft een live performance.

Mis het niet! De eerste editie van After Six Dwars door het Museum op vrijdag 22 april van 18.30 tot 22.00 uur.

Meer info & tickets
 
Tentoonstellingen & Events
What's on tijdens pasen
dagelijks open van 10–18 uur
Ook tijdens het Paasweekend is er genoeg te zien en te doen in het Stedelijk. Ervaar de grote solotentoonstelling Hito Steyerl. I Will Survive en bezoek de bijpassende introductielezing of volg een van de thematische stops

Ook zijn de tentoonstelling Prix de Rome (t/m 24 april) en Let Textiles Talk (t/m 1 mei) nog maar een paar weken te zien. Voor Prix de Rome worden er op vrijdag 15 april twee Gallery Talks met de genomineerden georganiseerd. De eerste met Mercedes Azpilicueta en Alexis Blake en de tweede met Coralie Vogelaar en Silvia Martes.

Voor Let Textiles Talk worden er op 22 april tijdens After Six Dwars door het Museum meerdere speedtours door de tentoonstelling gegeven.

Nu te zien
 
Families
nieuw: lavfa lab
Is afval waardeloos? Helemaal niet! Je kan er allerlei nieuwe dingen mee maken. Ga in ons nieuwe Lafva Lab zelf aan de slag met uitvergrote atomen. Glij vanaf de glijbaan in de plastic infinity pool en experimenteer met de kleine deeltjes.
Dit Familie LAB is gemaakt door creatief collectief Hotmamahot uit Amsterdam. Hotmamahot ziet graag waarde in afval en noemt het daarom liever lavfa – geen waardeloze materie, maar materiaal waar je een nieuwe betekenis aan kan geven.

Doe op zaterdag mee met de 'hoe goed ken jij je familierondleiding' waarin je zowel de kunstwerken als elkaar nóg beter leert kennen. En ga op zondag op avontuur met de gratis Whatsapp Speurtocht door de nieuwe collectieopstelling Everyday, Someday and Other Stories. Collectie 1950-1980.

Alles voor families
 
Agenda
april-mei
doorlopend Families Lafva Lab
elke zo   Families WhatsApp Speurtocht STEDELIJK BASE
elke za   Families Familierondleiding
elke zo   Talks Introductie Hito Steyerl. I Will Survive (15 min)
t/m 24 april   Tentoonstelling Prix de Rome
t/m 1 mei   Tentoonstelling Let Textiles Talk; Zes Tapijten ontrafeld
t/m 12 juni   Tentoonstelling Hito Steyerl. I Will Survive
doorlopend   Collectie STEDELIJK BASE. Collectie voor 1950
doorlopend   Collectie Tomorrow is a Different Day. Collectie 1980-nu
doorlopend   Collectie Everyday, someday and Other Stories, Collectie 1950-1980
 
 
 
Stedelijk Museum
 
dagelijks 10–18 uur
 
Plan je bezoek   Nu te zien
 
 
Stedelijk Museum Amsterdam  
Gemeente Amsterdam