Nieuwsbrief Stedelijk museum van 10-09-2021

Laatste kaarten voor Meet the Masters: Bruce Nauman (17 sept)

Stedelijk Museum
Het Stedelijk Museum Amsterdam is dé plek waar iedereen moderne en hedendaagse kunst en vormgeving kan ontdekken en beleven.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
 
Stedelijk Museum  
 
Nieuwsbrief
 
Op zoek naar inspiratie en een creative boost? Dan ben je in het Stedelijk aan het juiste adres. Op 17 september is de launch van een heel nieuw programma op vrijdagavond in het museum: Meet the Masters. Een feestelijke gebeurtenis want het is weer ons eerste echte live publieksprogramma!
Je hoeft geen kenner te zijn om van kunst te genieten. Tijdens het maandelijkse Meet the Masters-programma staat steeds één kunstenaar centraal. Die wordt bekeken door de ogen van andere makers uit de wereld van onder meer kunst, design, fashion, muziek, dans en film. Zij delen in uiteenlopende vormen hun fascinatie met ons. In deze eerste editie duiken we met o.a. Yuki Kho, Lakshmi, Navid Nuur, Simomo the Private Dancer en Bo Tarenskeen in het werk van Nauman. May the masters inspire you!
Boek nu je ticket
 
Agenda
meet the masters
6 nov   Afaina de Jong Museumnacht Special Edition
3 dec   Remy Jungerman
 
De serie Meet the Masters wordt mede mogelijk gemaakt door Mastercard.
 
                     
 
 
 
 
 
Stedelijk Museum
 
ma–zo 10–18u VR 10–22u
 
Plan je bezoek   Nu te zien
 
 
Stedelijk Museum Amsterdam  
Gemeente Amsterdam
 
Partner
BankGiroLoterij
 
Afmelden   Aanmelden   Profiel wijzigen