Nieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave van 06-09-2021

Nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs - september 2021

Rijksmuseum Boerhaave
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Onderwijsnieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave - voortgezet onderwijs september 2021
Nieuwsbrief header
Beste docent,
De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat er weer nagedacht mag worden over een educatief bezoek aan ons museum. Op dit moment blijven we op maandagen exclusief geopend voor scholen, maar ook op dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 11:00 kunnen educatieve programma's geboekt worden.

Ben je nog niet toe aan een fysiek bezoek, maar wil je wel een educatief programma van Rijksmuseum Boerhaave volgen? Kies dan eens voor een virtueel bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling Besmet!

Met vriendelijke groet,

Team Educatie
Rijksmuseum Boerhaave
Laatste kans: Besmet!
De tijdelijke tentoonstelling Besmet! loopt nog maar t/m 9 januari 2022 en ook het bijbehorende onderwijsprogramma voor het voortgezet onderwijs is tot die datum boekbaar. Wil je dus graag nog met een klas langskomen? Wacht dan niet te lang met het reserveren van een van de programma's. 

Tijdens het onderwijsprogramma dat hoort bij de tentoonstelling Besmet!, wordt de tentoonstellingsruimte exclusief voor jouw klas gereserveerd. Jullie kunnen dus ongestoord aan de slag met de opdrachten. Het programma is speciaal ontwikkeld voor de bovenbouw HAVO/VWO en sluit aan bij eindtermen van het vak Biologie.
Meer informatie vind je hier
Boek nu je educatieve programma
Vanaf nu is het mogelijk om je schoolbezoek weer te boeken. Met de huidige maatregelen, is de capaciteit beperkt, dus wacht niet te lang met het plaatsen van een boeking. Voor het voortgezet onderwijs zijn de volgende programma's beschikbaar: Besmet!, Wiskunde A, B of C? en Biotechniek. De programma's zijn voor het gehele schooljaar te boeken, maar het is ook mogelijk om alvast een optie te plaatsen. Kosteloos annuleren is mogelijk t/m 14 dagen voor de boekingsdatum.

Wil je meer informatie over een van de programma's? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een bezoek met jouw school? Neem dan contact op met onze front office telefonisch via 071-7519962 of door te mailen.
Bezoek het museum virtueel
Maak een 360-graden tour door Rijksmuseum Boerhaave. Niet alleen de vaste presentatie, maar ook de tijdelijke tentoonstelling Besmet! is virtueel te bezoeken. Door te klikken op kubussen kun je meer te weten komen over verschillende objecten. Een instructievideo vind je bij de virtuele entree van het museum.

Speciaal voor leerlingen is een interactieve VR-tour met vragen ontwikkeld over de vaste presentatie (primair onderwijs) en Besmet! (bovenbouw havo/vwo biologie).

Meer informatie
Facebook  Twitter  Youtube info@rijksmuseumboerhaave.nl
071-7519999

Je ontvangt deze e-mail omdat je je daarvoor hebt aangemeld op onze website. Als je deze e-mail niet meer wenst te ontvangen kun je hier afmelden.

Stuur deze e-mail door naar een vriend of vriendin
Verzorgd door MailingLijst