Nieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave van 25-03-2021

Nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs - maart 2021

Onderwijsnieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave - voortgezet onderwijs maart 2021
Vo header met logo
Beste docent,
Vanwege het coronavirus is het nu even niet mogelijk om schoolgroepen in het museum te ontvangen. Desondanks zijn wij volop bezig met het ontwikkelen van (online) lesmateriaal dat aansluit bij de bètavakken. Het museum en de tentoonstelling Besmet! zijn bijvoorbeeld digitaal te bezoeken en dat kan een leerzame én leuke toevoeging aan een van de lessen zijn. 

Met vriendelijke groet,

Team Educatie
Rijksmuseum Boerhaave
Bezoek het museum virtueel
Maak een 360-graden tour door Rijksmuseum Boerhaave. Niet alleen de vaste presentatie, maar ook de tijdelijke tentoonstelling Besmet! is virtueel te bezoeken. Door te klikken op kubussen kun je meer te weten komen over verschillende objecten. Een instructievideo vind je bij de virtuele entree van het museum.

Speciaal voor leerlingen en studenten is een interactieve VR-tour met vragen ontwikkeld over de vaste presentatie (PO) en Besmet! (VO en MBO).

Meer informatie
Uw mening is belangrijk
Tijdens de 360-graden tour door Rijksmuseum Boerhaave krijgen leerlingen een goed beeld van ons museum. Door te klikken op kubussen kunnen zij meer te weten komen over verschillende objecten en is het mogelijk quizvragen te beantwoorden.

We horen graag wat de bevindingen uit de klas zijn bij het gebruik van de kubussen en het beantwoorden van de quizvragen. De ervaringen uit de praktijk zijn voor Rijksmuseum Boerhaave ontzettend waardevol in de ontwikkeling en verbetering van het product. 

Denk je graag met ons mee? Ervaringen en opmerkingen kunnen gedeeld worden met info@rijksmuseumboerhaave.nl
Rijksmuseum Boerhaave Online
Benieuwd naar alle online materialen die ontwikkeld zijn? Neem dan een kijkje op onze website. Hier vind je opdrachten, video's en online tours voor verschillende niveau's. We inspireren je graag.

Kunnen we ondersteunen in de ontwikkeling van (online) lesmateriaal dat aansluit op de vakgebieden wetenschap, gezondheid en/of biologie? Laat het ons weten via info@rijksmuseumboerhaave.nl! We verkennen graag de mogelijkheden.
Facebook  Twitter  Youtube info@rijksmuseumboerhaave.nl
071-7519999

Je ontvangt deze e-mail omdat je je daarvoor hebt aangemeld op onze website. Als je deze e-mail niet meer wenst te ontvangen kun je  afmelden.