Nieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave van 06-09-2021

Nieuwsbrief Hoger Beroeps Onderwijs - september 2021

Rijksmuseum Boerhaave
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Onderwijsnieuwsbrief Rijksmuseum Boerhaave - hoger beroeps onderwijs september 2021
Nieuwsbrief header
Beste docent,
Het studiejaar is weer begonnen en dat betekent dat er weer nagedacht mag worden over een educatief bezoek aan ons museum. Wist je bijvoorbeeld dat je van september t/m december 2021 Rijksmuseum Boerhaave kosteloos met Pabo-studenten kunt bezoeken? Maak kennis met de rijke leeromgeving die allerlei didactische kansen biedt.

Liever een educatieve rondleiding op maat voor een vakspecialistische groep studenten? We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw hogeschool, universiteit, vakgroep of studie. 

Met vriendelijke groet,

Team Educatie
Rijksmuseum Boerhaave
Bezoek met Pabo-studenten
In het speciale Pabo-ontvangst krijg je een inkijkje in ons aanbod voor het primair onderwijs. Daarnaast delen we onze educatieve visie waarin we aansluiting zoeken bij het curriculum van de scholen.

De studenten gaan zelf beleven wat de kinderen zoal doen tijdens een schoolbezoek aan het museum. Deze proeverij wordt ingeleid door een museumdocent die de diverse workshops én onze manier van werken kan toelichten, ook vanuit hun persoonlijke ervaring. De Pabo-studenten volgen het tweede programmaonderdeel op eigen gelegenheid. Hierin bezoeken ze het Anatomisch Theater en de tentoonstelling.

Tot en met december 2021 bieden we het pabo-ontvangst kosteloos aan. Wil je meer informatie over dit bezoek of alvast een datum reserveren? Neem dan contact op met onze front office: telefonisch via 071-7519962 of door te mailen. We zijn op maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. 
Meer lezen
Rondleiding op maat
We denken graag mee over de mogelijkheden voor een educatie bezoek op maat voor hbo- en wo-studenten. Wil je bijvoorbeeld een bezoek aan het museum brengen met een groep vakspecialistische studenten? Of wil je namens een studievereniging een uitje organiseren? We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw hogeschool, universiteit, vakgroep of vereniging.

Meer informatie? Neem dan contact op met onze front office: telefonisch via 071-7519962 of door te mailen. We zijn op maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur.
Mogelijkheden voor HBO/WO
Facebook  Twitter  Youtube info@rijksmuseumboerhaave.nl
071-7519999

Je ontvangt deze e-mail omdat je je daarvoor hebt aangemeld op onze website. Als je deze e-mail niet meer wenst te ontvangen kun je hier afmelden.

Stuur deze e-mail door naar een vriend of vriendin
Verzorgd door MailingLijst