Nieuwsbrief Het Noordbrabants Museum van 29-06-2022

☀️ TUINSESSIES: kunst én

Reserveer nu je tickets!
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
Het Noordbrabants Museum
Reserveer nu je tickets!
TUINSESSIES
TUINSESSIES
Kunst én muziek in het avondlicht
Naar de site
Beste meneer Veneklaas,
Vlij jezelf neer op een picknickkleedje in het gras van onze Paleistuin en geniet van livemuziek tijdens de TUINSESSIES. Alleen, of samen met vrienden of familie. Van 2 t/m 30 juli organiseren we met Theater aan de Parade en Willem Twee muziek & beeldende kunst een reeks intieme concerten in allerlei muziekstijlen: van pop tot kleinkunst en soul. Je krijgt ook exclusief toegang tot het museum om, na sluitingstijd en voorafgaand aan het concert, te genieten van kunst in het avondlicht. Hieronder lichten we een aantal acts voor je uit!
Zondag 3 juli
Zondag 3 juli
Ben jij een fan van filmmuziek? Het Arthema String Quartet is één van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten in de hedendaagse muziekscene. Het kwartet brengt prachtige uitvoeringen van o.a. The Lord of the Rings en Fantastic Beasts.
Reserveren
Zaterdag 16 juli
Zaterdag 16 juli
Broeder Dieleman, kleinzoon van Jan Bakker, maakt een eigenzinnig soort gospel in het Zeeuws-Vlaams dialect. Al jaren verheugt hij podia in Zeeland met liedjes vol zonde en zaligheid. Producer en muzikant Pim van de Werken verzorgt het voorprogramma van de avond.
Reserveren
Benieuwd naar de eerste editie van de TUINSESSIES? Klik op de video!
Benieuwd naar de eerste editie van de TUINSESSIES? Klik op de video!
Donderdag 21 juli
Donderdag 21 juli
Gerson Main speelde voorheen in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane, maar spreidde z'n eigen vleugels uit. In 2015 behaalde hij de finale van De Beste Singer-songwriter van Nederland. Daarna bracht hij de single Ik weet niet hoe uit, bekend van een reclamespot.
Reserveren
Donderdag 23 juli
Donderdag 23 juli
Sophia Kruithof leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten. In 2019 won Sophia het tiende seizoen van The Voice of Holland. Een prachtig startschot!
Reserveren
Partners van Het Noordbrabants Museum
Subsidiënten
Provincie Noord-Brabant
 
's-Hertogenbosch
Grondleggers
BankGiroLoterij
 
Vrienden van het Noordbrabants museum
Hoofdsponsor
Renschdaele Art Foundation
Stersponsoren
DMG
Rabobank
VDL