Nieuwsbrief Het Noordbrabants Museum van 18-10-2022

Rembrandt is er nog even

Laatste kans: De vaandeldrager
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
Het Noordbrabants Museum
Laatste kans: De vaandeldrager
Kom langs tijdens de herfstvakantie
Kom langs tijdens de herfstvakantie
Wat is er te doen en te beleven?
Reserveer je ticket
Beste meneer Veneklaas,
Een maand lang mogen we Rembrandt met zijn Vaandeldrager in ons museum verwelkomen en de tijd vliegt voorbij. Ben jij al langs geweest? Rembrandt liet zich inspireren door het werk van zijn voorgangers en tijdgenoten. En andersom! Met dit schilderij laat Rembrandt zien wat hij kan. Je hebt nog t/m 30 oktober om De vaandeldrager te bewonderen. Daarna reist het meesterstuk weer verder door Nederland.

Wil je De vaandeldrager bezoeken? Dan is online je ticket met starttijd reserveren verplicht. Zo weet je zeker dat je het werk van Rembrandt van dichtbij kunt bewonderen.

→ Reserveer je ticket met starttijd
Laatste kans
Ontmoet onze directeur
Ontmoet onze directeur
Ben jij al op bezoek geweest bij onze nieuwe directeur Jacqueline? Woensdag 19 oktober van 17 tot 19 uur is ze voor het laatst in het Koetshuis om jou te ontmoeten. Deel je wildste ideeën of ervaringen. Iedereen is welkom! Of deel je ideeën via onze digitale ideeënbus.
Boek een plekje
Binnenkort
Herfstvakantie = kunstvakantie
Herfstvakantie = kunstvakantie
Heb jij al plannen voor de herfstvakantie? Doe mee met onze gratis kinderworkshops op 26, 27 en 30 oktober. We gaan de bloemstillevens van de gebroeders Van Spaendonck bekijken. Zij konden vooral bloemen en insecten heel precies schilderen.
Meld je nu aan!
Wim Delvoye: Labour of Love
Wim Delvoye: Labour of Love
Speels, uitdagend en rebels. Dat zijn de kunstwerken van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye. In zijn eerste solotentoonstelling in Nederland ontdek je een indrukwekkend overzicht van zijn werk, waarin niets is wat het lijkt. Vanaf 29 oktober!
Meer over de tentoonstelling
Nieuw talent: Remy Neumann
Nieuw talent: Remy Neumann
De schilderijen van Brabantse Nieuwe Remy Neumann vallen meteen op door hun felle kleuren. Maar als je er goed naar kijkt, zie je vreemde en soms zelfs lugubere dingen: schedels of demonen, grimassen, insecten, maden en menselijke ingewanden. Vanaf 22 oktober!
Meer over de tentoonstelling
Partners van Het Noordbrabants Museum
Subsidiƫnten
Provincie Noord-Brabant
 
's-Hertogenbosch
Grondleggers
BankGiroLoterij
 
Vrienden van het Noordbrabants museum
Hoofdsponsor
Renschdaele Art Foundation
Stersponsoren
DMG
Rabobank
VDL
Co-sponsoren