Nieuwsbrief Het Noordbrabants Museum van 30-11-2021

Geniet van gratis lezingen

Voor thuis én in het museum!
Wordt de mail niet goed weergegeven klik dan hier voor de webversie
Het Noordbrabants Museum
Voor thuis én in het museum!
Aan inspiratie geen tekort
Aan inspiratie geen tekort
Met onze gratis lezingen
Naar de site
Beste meneer Veneklaas,
Ook in de donkere maanden van het jaar inspireren wij jou graag! Daarom krijg je de komende maand een inkijkje in het creatieve brein van Pablo Picasso met de tentoonstelling Picasso's Suite Vollard, openen we de gloednieuwe tentoonstelling De ontdekking van het heden én volg je iedere zondag een gratis lezing in het museum.

Blijf je liever even thuis? Ook online is er bij Het Noordbrabants Museum genoeg te beleven. Ontdek de creatieve denkwereld van Picasso met een gratis online lezing of duik samen met Lucas De Man in bijzondere kunstwerken met een van onze videotours.
Gratis lezing vanuit je luie stoel
Gratis lezing vanuit je luie stoel
Benieuwd naar het turbulente leven van Pablo Picasso? Op 2 december volg je een gratis online lezing bij onze tentoonstelling Picasso's Suite Vollard. Of wil je meer weten over de westerse kunstgeschiedenis? Op 6 januari ga je mee op ontdekkingsreis in De ontdekking van het heden.
Reserveer je plekje
Oog in oog
Oog in oog
Iedere zondag om 13.30 uur kun je aansluiten bij een gratis inleiding op een van onze tentoonstellingen. De komende zondagen staan in het teken van Pablo Picasso. Hij werkte in de jaren dertig aan het absolute hoogtepunt van zijn grafisch werk: de Suite Vollard.
Meer weten?
Laat je meevoeren door de meester van het lijnenspel.
Laat je meevoeren door de meester van het lijnenspel.
Museumnieuws
Wij zoeken jou!
Wij zoeken jou!
Ken je dat gevoel? Dat je maar blijft staren naar een van onze kunstwerken, omdat het je niet loslaat? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnenkort nemen we samen met Lucas De Man een video op. Wil jij met ons meewerken en ben je niet bang voor de camera? Vertel ons jouw verhaal via marcom@hnbm.nl en wie weet nodigen we je uit.
Iets om naar uit te kijken
Iets om naar uit te kijken
Fantastisch nieuws voor het museum! De JK Art Foundation geeft ons een topcollectie in langdurig bruikleen. Met werken van Brueghel, Picasso, Dumas, Kapoor en nog veel meer. In de tentoonstelling De ontdekking van het heden geven we je alvast een voorproefje.
Lees meer
Partners van Het Noordbrabants Museum
Subsidiënten
Provincie Noord-Brabant
 
's-Hertogenbosch
Grondleggers
BankGiroLoterij
 
Vrienden van het Noordbrabants museum
Hoofdsponsor
Renschdaele Art Foundation
Stersponsoren
DMG
Rabobank
VDL