Nieuwsbrief Groninger Museum van 04-11-2020

Belangrijke informatie – museum gesloten

Groninger Museum
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
4 november 2020 bekijk online
Groninger Museum
 
You can’t always get what you want…

Voor de tweede keer dit jaar moeten wij onze deuren sluiten. Vanaf woensdag 4 november 2020 is het Groninger Museum minstens twee weken gesloten in verband met de verscherpte maatregelen rondom COVID-19.
Dat betekent dat de opening van de tentoonstelling The Rolling Stones - Unzipped wordt uitgesteld en je voorlopig ook andere tentoonstellingen niet kunt bekijken.

We gaan ervan uit dat het museum vanaf 20 november weer open kan gaan voor publiek, maar dat weten we nog niet zeker. Zodra meer bekend is over openingstijden of ticketverkoop, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten.

Mocht je tickets voor de periode tot en met 19 november 2020 hebben gekocht, dan wordt je aankoopbedrag binnen nu en drie weken teruggestort.
Heb je hierover vragen? Mail dan met service@groningermuseum.nl.
Groninger Museum
Facebook   Twitter   instagram   Youtube   Linkedin   Vimeo
Plan je bezoek
Huidige tentoonstellingen
Activiteiten
Koop tickets online
Vriend worden
Copyright © 2020 Groninger Museum, Alle rechten voorbehouden.
Wijzig email voorkeuren - Afmelden - Aanmelden - Contact
Groninger Museum
Museumeiland 1 , 9711 ME Groningen, Nederland
     
     
...