Nieuwsbrief Beeld en Geluid van 24-02-2021

(W)Auw van de bouw: Kijk mee met de bouw van ons nieuwe museum

Een blik achter de schermen en de bijna onmogelijke opdracht: ontwerp een mediamuseum zónder schermen

 

Beeld en geluid Logo
 
'Wauw van de bouw' Beeld en Geluid - met play-button
(W)Auw van de bouw
 
De bouw van ons nieuwe museum is in volle gang! Maar hoe ontwerp je een nieuw museum? In onze nieuwe webserie (W)auw van de bouw geven we iedere maand een blik achter de schermen.

Presentatrice Sosha Duysker gaat op zoek naar de Wauw’s en de Auw’s die komen kijken bij het bouwen van een state of the art mediamuseum. In deze eerste aflevering gaat ze in gesprek met onze directeur Eppo, projectleider Corine en ontwerpbureau Tinker Imagineers over deze uitdagende opdracht: ontwerp een mediamuseum zónder schermen.
 
 
Exclusief: Wauw of auw?
 
Exclusief voor onze nieuwsbrieflezers bieden we naast deze maandelijkse video's nog wat extra's! Maar waar ben je meer benieuwd naar, de hoogte- of dieptepunten van de bouw van ons nieuwe museum? De 'Wauw' of de 'Auw'? Deze delen we dan in de volgende update!
Wauw
Stem >
Auw
Stem >
 
 
 

Wat vond je van deze mail?

Duim omhoog
Duim omlaag
 
Beeld en geluid Facebook icon   Beeld en geluid Instagram icon   Beeld en geluid youtube icon   Beeld en geluid Twitter icon   Beeld en geluid Linked In icon
 
 
 
contact   privacy   wijzig voorkeuren   aanmelden  
 
 
 
 
© Beeld en Geluid  
 
  Als abonnee van onze nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom ons nieuwe museum! Wil je deze updates niet meer ontvangen? Pas hier je voorkeuren aan.