Nieuwsbrief Beeld en Geluid van 11-03-2022

Heiligverklaring van Gerard Reve | 2 Meter Sessies On Stage | Mediacollege met Tim Hofman

Heiligverklaring van Gerard Reve | 2 Meter Sessies On Stage | Mediacollege met Tim Hofman Aankomende evenementen bij Beeld en Geluid

 
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
Bekijk de webversie
Beeld en geluid Logo
 
Gerard Reve
De heiligverklaring van Gerard Reve
 
20 maart, 14:30-18:00 uur
 
Gerard Reve (1923-2006) was een van onze grootste schrijvers, maar ook als mediafiguur is hij niet onopgemerkt gebleven. Wij tonen zijn mooiste televisie-optredens en verschillende bekende Nederlandse en Vlaamse Revianen, waaronder Koos Postema en Herman Finkers, laten hun favoriete citaat horen uit het werk van de dichter, romancier en brievenschrijver Reve.
 
 
Anneke van Giersbergen
 
2 Meter Sessies On Stage
 
16 en 24 maart, 20:00-21:30 uur
 
Jan Douwe Kroeske praat samen met Anneke van Giersbergen over allesbepalende momenten in haar leven. Anekdotes, interviews en live muziek worden afgewisseld met fragmenten uit de schatkamers van Beeld en Geluid en 2 Meter Sessies, Nederlands langstlopende muziekprogramma.

Ontvang 20% korting op de 2 Meter Sessies in Hilversum met code: 2METER20
 
 
Tim Hofman
 
Tim Hofman, mediamaker met een missie
 
6, 7 en 8 april, 20:00 - 21:30 uur
 
Mediamaker Tim Hofman, onlangs uitgeroepen tot meest invloedrijke mediapersoonlijkheid van Nederland, weet als geen ander hoe je sociale- en traditionele media kan inzetten om je doelen te bereiken. Hij deelt zijn kennis en ervaringen om jou bewust te maken hoe je media kan gebruiken voor verandering.
 
 
Beeld en geluid Facebook icon   Beeld en geluid Instagram icon   Beeld en geluid youtube icon   Beeld en geluid Twitter icon   Beeld en geluid Linked In icon
 
 
 
contact   privacy   aanmelden   afmelden  
 
 
 
 
Logo Beeld en Geluid Logo VriendenLoterij
© Beeld en Geluid