Nieuwsbrief Beeld en Geluid van 28-10-2020

Experience gesloten: we bouwen aan een nieuw museum!

Experience gesloten: we bouwen aan een nieuw museum!

 
Wordt deze mail niet goed weergegeven?
Bekijk de webversie
Beeld en geluid Logo
 
Laatste bezoekers van de experience worden uitgezwaaid door directeur Eppo
Laatste bezoekers uitgezwaaid

Na 14 fantastische jaren namen we afgelopen zondag afscheid van onze experience. Om 17:00 uur sloten we de museumdeuren en onze directeur Eppo was er bij om de allerlaatste bezoekers uit te zwaaien. 
 
Nieuw avontuur
 
We starten we met de bouw van een nieuw, state of the art mediamuseum! Een museum met een opwindend verhaal, waarin je wordt meegenomen in de veranderingen van de wereld van media, toen, nu en straks. Een museum dat je laat beleven hoe media werken. Het wordt ook het eerste museum ter wereld dat zich op een unieke, inspirerende en vrolijke manier aanpast aan wie je bent. 
 
 
 
In de tussentijd

Terwijl het museum gesloten is en we hard werken aan de vernieuwing is er gelukkig nog genoeg te doen! Bekijk onze collectie en verhalen online of breng een bezoek aan onze vestiging in Den Haag.
 
Beeld en Geluid Den Haag
 
In het spiksplinternieuwe mediamuseum in onze politieke hoofdstad kom je door middel van spellen, tests en voorbeelden alles te weten over media. Je ontdekt welke rollen journalisten, politici en wijzelf hebben, hoe je de aandacht trekt en hoe onze werkelijkheid ‘gekleurd’ wordt door mensen die dit het beste doen. Bezoek er nu ook de tijdelijke tentoonstelling over politiek tekenaar Tom Janssen!
 
 
 
Beeld en geluid Facebook icon   Beeld en geluid Instagram icon   Beeld en geluid youtube icon   Beeld en geluid Twitter icon   Beeld en geluid Linked In icon
 
 
 
contact   privacy   afmelden  
 
 
 
 
© Beeld en Geluid