Nieuwsbrief Beeld en Geluid van 09-10-2020

Dans en zing mee met Kinderen voor Kinder

Deze herfstvakantie bij Beeld en Geluid | Breng een laatste bezoek aan de experience

 

Beeld en geluid Logo
 
Dans en zing mee met Kinderen voor Kinderen

Deze herfstvakantie dans en zing je mee met al je favoriete hits van Kinderen voor Kinderen! Uiteraard volledig corona-proof. Breng meteen een allerlaatste bezoek aan ons huidige museum, de experience, voordat wij op 26 oktober onze deuren sluiten voor de bouw van een volledig nieuw en interactief mediamuseum!
 
Kinderen voor Kinderen
 
Herfstvakantie
10 t/m 25 oktober
 
Tijdens de superworkshops krijg je zangles van de echte Kinderen voor Kinderen-zangcoach en dans je mee met de Kinderen voor Kinderen-dansers. En samen met presentator Ridder van Kooten zing je de leukste hits in de sing-a-long. Wees er snel bij, want de tickets gaan hard!
 
 
 
Laatste kans om de experience te bezoeken
 
t/m 25 oktober
 
Nog een laatste keer naar de experience? Optreden op het Pop-podium, opkomen in de Sterrenshow, racen in een bloedstollende achtervolging in Flikken Maastricht of je eigen Buurman en Buurman animatiefilmpje maken? Grijp je kans en kom nog éénmaal naar de experience! Ons museum is nog dagelijks geopend t/m 25 oktober.
 
 
 
Beeld en geluid Facebook icon   Beeld en geluid Instagram icon   Beeld en geluid youtube icon   Beeld en geluid Twitter icon   Beeld en geluid Linked In icon
 
 
 
contact   privacy  
 
 
 
 
© Beeld en Geluid