Nieuwsbrief Beeld en Geluid van 02-10-2020

Bioscoop vanuit je eigen bolide

Dutch Media Week | Bekijk de beste films in onze drive-in bioscoop

 

Beeld en geluid Logo
 
Hi Hans,
Pak deze maand nog je kans om een laatste keer naar de experience te gaan! Het museum is t/m 25 oktober dagelijks geopend. Reserveer vooraf wel een ticket en bekijk de website voor alle maatregelen voor een veilig bezoek. 

Dutch Media Week, hét mediafestival voor iedereen geïnteresseerd in media, gaat morgen van start! Inclusief een heuse drive-in bioscoop. Vervolgens vieren we tijdens de herfstvakantie twee weken lang feest met Kinderen voor Kinderen. Uiteraard allemaal op een corona-verantwoorde wijze. Kom jij nog een keertje zingen en dansen? 
 
Drive-in bioscoop
 
3 t/m 11 oktober
 
Bekijk de beste films vanuit je eigen auto op het Media Park in Hilversum! De Dutch Media Week Drive-in bioscoop biedt een breed filmaanbod, van kinderfilms als Corgi en Sing tot kaskrakers Bohemian Rhapsody, La La Land en Grease
Geen auto of kom je liever met trein? Daar hebben we een oplossing voor!
 
 
 
Dutch Media Week 2020
 
3 t/m 11 oktober
 
Voor professionals en geïnteresseerden organiseren we een week lang inspirerende online events waarin media centraal staan. Luister en praat mee met meer dan 100 uur aan speciale Dutch Media Week radio en talkshows, kom in contact met jong talent en grote mediabedrijven of leer hoe je een podcast, vlog of online magazine maakt.
 
 
 
Kinderen voor Kinderen
 
Herfstvakantie
10 t/m 25 oktober
 
Een exclusief mini-kinderconcert, workshops in zang en dans, een Sing-Along, een echt Kinderen voor Kinderen parcours of optreden in de POPstudio: er is van alles te beleven tijdens de herfstvakantie in Beeld en Geluid. Tickets voor de workshops en het kinderconcert zijn nu te koop! Bekijk voor alle corona-maatregelen onze website.
 
 
 
Beeld en geluid Facebook icon   Beeld en geluid Instagram icon   Beeld en geluid youtube icon   Beeld en geluid Twitter icon   Beeld en geluid Linked In icon
 
 
 
contact   privacy  
 
 
 
 
© Beeld en Geluid