Cultuur in Steenwijk

Steenwijk

  • Theater de Meenthe

    Theater de Meenthe in Steenwijk, gelegen in de provincie Overijssel, is een multifunctioneel cultuurcentrum dat zich op meerdere vlakken profileert. Niet alleen in de vorm van een theater maar ook als congrescentrum.

    Het theaterprogramma van De Meenthe is zeer uitgebreid en divers. Iedere theaterliefhebber kan hier terecht voor cabaret, toneel, musical, muziek, dans en kindervoorstellingen. Van lokaal talent tot gevestigde namen. Daarnaast organiseert De Meenthe verschillende evenementen zoals de jaarlijkse kerstmarkt en modeshows. Met drie zalen, waarvan de grootste plaats biedt aan bijna 1000 personen, biedt dit theater ook ruimte aan het bedrijfsleven voor congressen, vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten.

    De inrichting van het theater is sfeervol, de technische faciliteiten zijn uitstekend en de medewerkers hebben altijd oog voor detail. In de foyers van het theater kan het publiek voor en na de voorstelling of tijdens de pauze terecht voor een drankje en een hapje. Bezoekers roemen de goede sfeer, de gezelligheid en de uitstekende akoestiek. Kortom, Theater de Meenthe is een uitstekende locatie voor een avondje uit.

    Stationsplein 1, 8331 GM  Steenwijk https://www.demeenthe.nl/