Cultuur in Spijkenisse

Spijkenisse

 • Theater de Stoep

  Theater de Stoep is gevestigd in Spijkenisse, Zuid-Holland. Het moderne, prachtig ontworpen gebouw biedt het hele jaar door een gevarieerd programma van theatervoorstellingen, concerten, comedyshows en meer. Het theater beschikt over twee zalen: de grote zaal biedt plaats aan 650 bezoekers, terwijl de kleine zaal een intiemere ervaring biedt met plaats voor 200 gasten.

  Het theater beschikt ook over een gezellige foyer waar voor en na de voorstellingen drankjes en hapjes geserveerd worden. Theater de Stoep is er trots op dat het een culturele hub is voor de gemeenschap, waar mensen samen kunnen komen om te genieten van de kracht en schoonheid van live entertainment.

  Naast het uitgebreide programma van voorstellingen, is het theater ook een populaire locatie voor zakelijke evenementen en privéfeesten, met een aantal multifunctionele ruimtes die gehuurd kunnen worden voor conferenties, recepties en andere gelegenheden. 

  Als een gewaardeerd lid van de gemeenschap, werkt Theater de Stoep ook nauw samen met lokale scholen en andere organisaties om een reeks educatieve programma's te bieden, en streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor iedereen in de gemeenschap.

  Theaterplein 1, 3201 DH  Spijkenisse https://theaterdestoep.nl/