Cultuur in Roermond

Roermond

 • De Kleine Tovenaar

  Theater De Kleine Tovenaar is een charmant theatertje in Roermond, gelegen in de provincie Limburg. De Kleine Tovenaar is niet alleen een theater, maar ook een kinderboekenwinkel.

  Het pand waarin het theater is gevestigd, is een oud karakteristiek, sfeervol gebouw in het centrum van Roermond. De uitstraling van het gebouw past goed bij het concept van de kinderboekwinkel en het theater, waarbij creativiteit en sfeer hand in hand gaan. Het theater biedt een divers programma aan met voorstellingen voor kinderen en volwassenen, muziekoptredens en nog veel meer. Het is een bijzondere plek waar verhalen tot leven komen, zowel in boekvorm als op het podium.

  Het theater beschikt over een knusse, intieme zaal waarbij het publiek dicht op het podium zit. Dit draagt bij aan de unieke sfeer en de persoonlijke interactie tussen het publiek en de artiesten. In De Kleine Tovenaar maak je niet alleen een voorstelling mee, maar wordt je deel van het verhaal.

  Een bezoek aan dit theater is een onvergetelijke ervaring voor zowel de jonge als de oudere bezoeker. Ook de kinderboekenwinkel is absoluut een bezoek waard, met een uitgebreide collectie kinderboeken voor alle leeftijden, van prentenboeken tot jong volwassenen literatuur. In deze sfeervolle omgeving zul je absoluut geïnspireerd raken en de magie van verhalen ontdekken.

  Spoorstraat 7, 6041 KA  Roermond http://www.dekleinetovenaar.nl/