Cultuur in Purmerend

Purmerend

  • Theater De Purmaryn

    Theater De Purmaryn is gelegen in het hart van de historische binnenstad van Purmerend en is een gerenommeerd theater dat een breed scala aan voorstellingen biedt op het gebied van toneel, dans, muziek, cabaret, jeugdtheater en musical. Het theater heeft een grote zaal met een capaciteit van 535 zitplaatsen en een kleine zaal die plaats biedt aan 200 personen. Daarnaast heeft Theater De Purmaryn een gezellig theatercafé en een aantal vergaderruimtes die te huren zijn voor diverse doeleinden.

    Dit moderne theater integreert de prachtige historische architectuur van het oorspronkelijke gebouw met state-of-the-art podiumtechnologie, waardoor het een uitzonderlijke locatie is voor een breed scala aan theatrale producties. Voor bezoekers biedt het theater ook een reeks faciliteiten, waaronder rolstoeltoegang, gehoorversterking en een garderobe.

    Theater De Purmaryn is een levendig cultureel centrum dat een belangrijke bijdrage levert aan de culturele vibratie van de stad Purmerend en de provincie Noord-Holland.

    Waagplein 1, 1441 BR  Purmerend https://depurmaryn.nl/