Cultuur in Papendrecht

Papendrecht

 • Theater De Willem

  Theater De Willem is een modern cultureel gebouw gevestigd in Papendrecht. Dit sfeervolle en intieme theater biedt een zeer gevarieerde programmering met voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek, toneel, kindervoorstellingen en nog veel meer.

  Het hart van het Theater De Willem bestaat uit een prachtige theaterzaal met uitstekende akoestiek en moderne technische faciliteiten. De zaal heeft een flexibele indeling zodat het kan worden aangepast aan de aard van de voorstelling. Daarnaast beschikt het theater over een sfeervolle foyer waar bezoekers voorafgaand aan een voorstelling of in de pauze terecht kunnen voor een drankje.

  Theater De Willem streeft ernaar om een divers en uitgebreid cultureel programma aan te bieden en zo bij te dragen aan het culturele leven in de regio. Het theater werkt nauw samen met lokale organisaties en initieert diverse culturele projecten en activiteiten om de betrokkenheid van het publiek bij de kunsten te vergroten.

  Theater De Willem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

  Van der Palmstraat 4, 3351 HA  Papendrecht http://www.theaterdewillem.nl/