Cultuur in Oosterhout

Oosterhout

 • Theater de Bussel

  Het Theater de Bussel in Oosterhout, provincie Noord-Brabant, is een levendig en bruisend theater dat een breed scala aan voorstellingen biedt. Gelegen in het hart van Oosterhout, biedt het theater een thuis voor lokale, nationale en internationale acteurs, musici, cabaretiers en kunstenaars.

  Het gebouw van Theater de Bussel combineert een uniek design met moderne technologie, en beschikt over een grote zaal die plaats biedt aan meer dan 500 bezoekers, en een kleinere, intiemere ruimte voor meer persoonlijke optredens. Beide zalen zijn gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

  In aanvulling op de theatrale voorstellingen, is het theater ook gastheer voor diverse culturele evenementen zoals literaire bijeenkomsten, culturele festivals en schoolvoorstellingen. Bovendien zijn er in het theater ook cursussen en workshops acteren, zingen en dansen beschikbaar voor geïnteresseerden van alle leeftijden.

  Het theater streeft ernaar om een plek te zijn waar iedereen zich welkom en veilig voelt, en waar elk optreden een bijzondere ervaring is. Met zijn uitgebreide programma, gastvrije ambiance en geweldige locatie, is Theater de Bussel een onmisbaar onderdeel van het culturele landschap van Oosterhout. Van cabaret en muziek tot drama en dans, Theater de Bussel biedt iets voor iedere smaak.

  Torenstraat 10, 4901 EJ  Oosterhout https://www.theaterdebussel.nl/