Cultuur in Naaldwijk

Naaldwijk

 • Weslandtheater De Naald

  Theater De Naald in Naaldwijk is een levendig cultureel centrum in het hart van de gemeente Westland. Het theater biedt jaarlijks een breed scala aan voorstellingen en evenementen, van toneel en cabaret tot muziek en dans.

  Theater De Naald is gerenommeerd om zijn gastvrijheid, gezellige sfeer en uitstekende akoestiek. In de moderne theaterzaal, die plaats biedt aan zo'n 275 bezoekers, kunnen bezoekers genieten van zowel lokaal talent als bekende Nederlandse en internationale acteurs en artiesten.

  Naast de reguliere programmering organiseert Theater De Naald regelmatig speciale evenementen en activiteiten, waaronder themadagen, festivals, workshops en masterclasses. In de ruime foyer, waar voor en na voorstellingen een drankje kan worden genuttigd, hangt regelmatig werk van lokale en regionale beeldend kunstenaars.

  Theater De Naald is daarnaast een geliefde locatie voor bedrijfsbijeenkomsten, conferenties en andere evenementen. Het theater ligt in een levendige wijk en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

  Stokdijkkade 3 2671 GW  Naaldwijk https://www.westlandtheater.nl/