Cultuur in Kampen

Kampen

  • Stadsgehoorzaal Kampen

    Stadsgehoorzaal Kampen is een sfeervol theater in de provincie Overijssel. Gevestigd in een historisch pand in de stad Kampen, biedt het theater een breed scala aan voorstellingen, variërend van toneel, dans, muziektheater tot cabaret.

    Het theater beschikt over verschillende zalen. De grote zaal heeft een capaciteit van ruim 500 zitplaatsen en is bekend om zijn uitstekende akoestiek en intimiteit. De kleine zaal, ook wel de foyer genoemd, is bij uitstek geschikt voor kleinere, meer persoonlijke voorstellingen. Daarnaast zijn er enkele multifunctionele ruimtes die gebruikt kunnen worden voor repetities, workshops en vergaderingen.

    Het theater biedt ook een breed scala aan faciliteiten, zoals een gezellige theatercafé waar bezoekers voor en na de voorstelling kunnen genieten van een drankje. Stadsgehoorzaal Kampen heeft ook een actieve rol in de gemeenschap. Ze organiseren jaarlijks diverse culturele evenementen en participeren in lokale festivals. Daarnaast stimuleren zij de culturele ontwikkeling in de regio door het aanbieden van educatieve projecten voor jong en oud. Met zijn mix van kwalitatief hoogwaardige voorstellingen, gastvrije sfeer en actieve rol in de gemeenschap, is Stadsgehoorzaal Kampen een belangrijke culturele hotspot in de provincie Overijssel.

    Burgwal 84, 8261 ES  Kampen https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/