Cultuur in Heiloo

Heiloo

 • Theater de Beun

  Theater de Beun in Heiloo is een sfeervol en gastvrij theater dat zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een onmisbare culturele voorziening in Heiloo en omgeving. Met een uitgebreide programmering aan toneel, cabaret, muziek, film en kindervoorstellingen biedt het theater voor elk wat wils.

  De Beun is klein en intiem, wat zorgt voor een bijzondere, bijna huiselijke atmosfeer. Het publiek zit dicht op het toneel, waardoor er een direct en persoonlijk contact ontstaat tussen performers en toeschouwers. Goed bereikbaar en voorzien van een gezellige foyer, is dit theater de perfecte plek voor een avondje uit.

  Dankzij de inzet van vele vrijwilligers heeft Theater de Beun een opmerkelijke plaats in het culturele leven van Heiloo weten te verwerven. Ondanks financiële dreigingen in het verleden is het theater een veerkrachtige en levendige ontmoetingsplaats die bijdraagt aan de sociale cohesie in Heiloo. Veel bekende artiesten en gezelschappen hebben hier al eens opgetreden en roemen de prettige sfeer en goede akoestiek van de zaal.

  Het theater beschikt over 294 stoelen en is daarmee geschikt voor zowel grote als kleinere producties. Ook is het theater technisch goed uitgerust, waardoor complexe theatervoorstellingen hier gepresenteerd kunnen worden. Kortom, Theater de Beun is een waardevolle culturele parel in Heiloo en de regio.

  Willibrordusweg 2 1851 HB   Heiloo https://podiaheemstede.nl/