Cultuur in Hardenberg

Hardenberg

 • Theater de Voorveghter

  Theater de Voorveghter is een gezellig theater gelegen in Hardenberg. Het theater herbergt een breed scala aan voorstellingen, variërend van muziek, cabaret, toneel tot dansshows. Het is een ideale plek voor een heerlijke avond uit voor zowel jong als oud.

  De zaal is flexibel en heeft een capaciteit van ongeveer 500 stoelen, afhankelijk van de opstelling. Naast de grote zaal, biedt het theater ook mogelijkheden voor recepties, borrels en andere evenementen in de diverse foyers. Het theater heeft een warme uitstraling, waarbij de inrichting is afgestemd op het doel van de ruimte. De behulpzame medewerkers zorgen voor een gastvrij ontvangst.

  Theater de Voorveghter streeft ernaar om voorstellingen van hoge kwaliteit te programmeren, die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Daarbij wordt aandacht besteed aan zowel grote bekende producties als kleinere, minder bekende voorstellingen. Ook voor kinderen is er een gevarieerd programma van voorstellingen en activiteiten.

  Door de jaren heen heeft Theater de Voorveghter ervoor gezorgd dat vele duizenden bezoekers een onvergetelijke theaterbelevenis hebben gehad. Het is een onmisbare culturele voorziening in de gemeente Hardenberg en de wijde regio. Het theater speelt een belangrijke rol op het gebied van culturele ontwikkeling, educatie en vermaak. Dus of je nu houdt van cabaret, muziek, toneel of dans, bij Theater de Voorveghter vind je het allemaal.

  Badhuisplein 3, 7772 XA  Hardenberg https://www.voorveghter.nl/