Cultuur in Elst

Elst

 • Theater De Kik

  Theater De Kik in Elst is een gezellig en intiem theater dat zich bevindt in het hart van de Betuwe. Het theater biedt een gevarieerd programma van cabaret, muziek, toneel, dans, jeugd- en amateurvoorstellingen. Deze variëteit, in combinatie met de persoonlijke en gastvrije sfeer van het theater, heeft ervoor gezorgd dat Theater De Kik al vele jaren een geliefde plek is voor zowel bezoekers als artiesten.

  Het theater heeft een zaal met 240 zitplaatsen en in de foyer is ruimte voor exposities. Het theater wordt, naast de professionele voorstellingen, ook veel gebruikt door amateurgezelschappen en schoolklassen voor hun uitvoeringen en presentaties.

  Theater De Kik maakt deel uit van cultureel centrum De Kik, waar ook bibliotheek en informatiecentrum De Kik en jeugdtheaterschool De Kik zijn gehuisvest. Hierdoor functioneert het theater niet alleen als podium voor voorstellingen, maar speelt het ook een belangrijke rol in het lokale en regionale culturele leven. Bovendien draagt het bij aan de culturele vorming van kinderen en jongeren door middel van educatieve programma's en de nauwe samenwerking met lokale scholen.

  Theater De Kik is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving van het theater is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

  Dorpstraat 39, 6661 EG  Elst http://www.theaterdekik.nl