Cultuur in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn

  • Theater Castellum

    Theater Castellum is een culturele hotspot in het hart van Alphen aan den Rijn. Dit prachtige theater ligt op een unieke locatie in Nederland, direct aan de oevers van de Oude Rijn. Het theater biedt een gevarieerd programma met onder andere toneelvoorstellingen, cabaret, muziek en dansvoorstellingen.

    De grote zaal van Theater Castellum is ruim en modern, en heeft 800 comfortabele zitplaatsen. Terwijl de kleinere zaal, ook wel de 'vlakke vloer' zaal genoemd, een intiemere sfeer ademt met 200 zitplaatsen. Deze zaal kan bij uitstek worden gebruikt voor kleinere producties, experimentele stukken en lokale voorstellingen. Naast de reguliere programmering organiseert het theater ook diverse culturele evenementen en festivals.

    Theater Castellum is niet alleen een theater, maar ook een bioscoop met drie moderne filmzalen. Daarnaast beschikt het theater over meerdere foyers en horecagelegenheden, en een prachtige theatercafé met een schitterend terras aan het water. Een ideale locatie voor een avondje uit, of om een bijzondere gelegenheid te vieren. Ervaar een onvergetelijke theaterbeleving in Theater Castellum, waar kunst en cultuur, gastvrijheid en service hand in hand gaan.

    Rijnplein 1-3, 2405 DB  Alphen aan den Rijn https://www.theatercastellum.nl/